6 Ekim 2014 Pazartesi

Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla'da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor.Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla'da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor.




Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla'da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor.
Muğla, ülkemizin en popüler ve sevilen tatil bölgelerinden birçoğuna ev sahipliği yapıyor. Binlerce yıllık bir tarihin doğal güzellikler ile iç içe geçtiği, her yaştan gezginin keyif dolu bir gezi yapabileceği Muğla'da gezilecek yerler listemize göz atmadan rotanızı oluşturmayın.

Bodrum: Tatil denince akla gelen ilk yerlerdendir Bodrum. Her yaştan gezginin keyifle tatil yapabileceği bir yer olan Bodrum doğal güzellikleri, tarihi varlıkları, eğlence hayatı ve uzun yaz sezonu ile her yıl hem yurt içinden hem de yurt dışından onbinlerce tatilciyi ağırlıyor. Bodrum Yarımadası'nda gezilecek yerler arasında eşsiz güzellikteki koylar, antik kentler, müzeler ve Bitez, Gümüşlük, Turgutreis, Yalıkavak, Akyarlar, Karaincir gibi Bodrum'un hepsi birbirinden güzel tatil beldeleri yer alıyor.

Marmaris: Muğla'nın bir diğer tatil merkezi de Marmaris. Ülkemizde en çok turist alan bölgelerden biri olan Marmaris'te gezilecek pek çok yer var. Dilerseniz Marmaris Merkez'deki eğlenceli ve hareketli hayatı keşfedebilir, dilerseniz Marmaris'in birbirinden huzurlu ve doğa ile iç içe olan koylarında ve beldelerinde sakin bir tatil yapabilirsiniz. Bozburun, Selimiye, Söğüt, Turunç, Çiftlik, Kumlubük, Kızkumu ve Sedir Adası, Muğla Marmaris'e yolu düşenlerin gezmesini önerdiğimiz yerler arasında.

Datça: İnsanların yaşlanmadığı yer olarak bilinen, şiirlere konu olan, görenleri kendine hayran bırakan ve eşsiz bir güzelliğe sahip olan Datça, Muğla gezilecek yerler listenizde mutlaka olması gereken bir yer. Dünyaca ünlü plajları, tertemiz denizi, bakir doğası ile kaşif ruhlu gezginlerin en sevdiği rotalardan biri Datça. Eski Datça ve Datça Merkez'i gezdikten sonra rotanızı Datça Yarımadası'na çevirebilir ve Ovabükü, Hayıtbükü, Kızılbük ve Palamutbükü gibi bakir koyları gezebilir, Muğla'nın bu cennet köşesini keşfedebilirsiniz.

Fethiye: Muğla denince akla ilk gelen yerlerden bir diğeri de yamaç paraşütü tutkunlarının vazgeçilmez adresi Fethiye. Muğla gezilecek yerler listemizin en keyifli duraklarından biri olan Fethiye özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen tatil bölgesi. Ölüdeniz, Tlos Saklıkent, Fethiye Hisarönü, Çalış, Kabak Koyu ve Kelebekler Vadisi Muğla Fethiye'de mutlaka görmenizi tavsiye ettiğimiz yerlerden.

Akyaka Gökova: Mavi tur rotalarının en sevilen duraklarından olan Akyaka Gökova, Muğla'nın bir diğer gezilecek yeri. Şayet aradığınız şey doğa ile iç içe, gürültü ve kalabalıktan uzak bir gezi yapmaksa Akyaka sizin için doğru adres. Ula ilçesine bağlı olan Akyaka Gökova'da mavi ile yeşilin muhteşem dansına tanık olmak için Muğla'da gezilecek yerler listenize burayı mutlaka ekleyin.

2 Ekim 2014 Perşembe

Marmaris

Marmaris denilince ilk akla gelenler arasındadır Marmaris gece hayatı...

Marmaris Ege ve Akdeniz  sahillerinde gece hayatı en hareketli tatil yörelerinden biridir. Burada gidebileceğiniz pek çok kafe ve bar yer alıyor. Özellikle marinaya doğru sahil boyunca uzanan bambu kafe barlar sakin ama eğlenceli geceler geçirmek isteyen için ideal. Denize karşı içilen içkilere sohbet de karışında; unutulmaz geceler yaşanıyor. Hareketli saatler geçirmeyi sevenlerdenseniz, yat limanından Venedik Dersi eşliğinde biraz daha ilerleyip içeri dönün. İşte Marmaris Barlar Sokağı tam karşınızda duruyor. Burada eski Marmaris evlerinin egzotik havası arasında gönlünüzce bir gece geçirebilirsiniz. 




Marmaris gece hayatını yakından tanıyanlar, İstiklal Caddesi'nden sonra en iyi eğlence merkezi olduğunu söylüyorlar. Gerçekten de, İstiklal'in her çeşit eğlence anlayışına hitap eden konsepti de burada mevcut.
Uzun Marmaris Barlar Sokağı'nın sağında ve solunda barlar, diskolar, kafeler, türkü evleri, rock kafeler sıralanıyor. Dilediğinize girebilir, sabahların ilk saatlerine kadar eğlenebilirsiniz. Ya da günümüzde çok popüler olan şekilde, bir mekândan diğerine geçerek, her müzikten ve eğlence anlayışından faydalanabilirsiniz.
Marmaris gece hayatı denilince akla ilk gelen mekanlar var tabi.. Örneğin Marmaris'e giden herkesin bildiği Areena. Türkiye'nin en büyük eğlence mekânları arasında yer alıyor. Eski zamanlarda Bodrum Halikarnas Bar bu üne sahipti ancak şimdi Areena'ya kaptırmış durumda.
Backstreet, Greenhouse, Beach club, Daisy, Highend ve Cheers ise bilinen diğer mekânlar...
 bodrum ile kıyaslandığında, Marmaris'te daha çok yabancı olduğunu hemen fark ediyorsunuz. Bodrum merkezdeki sakin eğlence anlayışına nazaran daha yoğun ve çılgın bir gece hayatı da var diyebiliriz. Barlar Sokağı, bodrum
kadar uzun olmasa da, aralarındaki en büyük fark, gece mekânları arasında yer alan dükkânlar...
Marmaris'te, sadece barlar yer alırken, Bodrum Barlar Sokağı'nda, restoran, kafe, imitasyon ürün satan dükkânlar ve küçük marketler bir arada bulunuyor. Her ikisi de kesinlikle gidip görmeniz gereken yerler... Çılgınlar gibi eğlenmek istiyorsanız Marmaris, daha sakin bir eğlence anlayışına yatkınsanız Bodrum... Seçim size kalmış... İyi tatiller...

1 Ekim 2014 Çarşamba



MARİNE CLUB CATAMARAN

CLUB CATAMARAN’LA YAZ UZUN BİR PARTİDİR
“Avrupa’nın en büyük yüzen diskosu” MARINE CLUB CATAMARAN, 1999 yılından beri her yaz Türkiye ve dünyanın dört bir yanından parti insanlarına suyun üzerinde unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.
CATAMARAN, Türkiye’nin Riviera’sı olarak anılan, Ege’nin gözde turizm cenneti Bodrum’da gece hayatı dendiği zaman akla gelen ilk adres. Tarihi Bodrum Kalesi’nin hemen yanında demirlemiş halde duran CATAMARAN, havanın kararması ve meşhur Barlar Sokağı’nda hareketin artmasıyla birlikte ilk misafirlerini ağırlamaya başlar.
Akşam saat 10.00’dan itibaren CATAMARAN’ın iskelesini doldurmaya, buradaki barda ilk içkilerini yudumlamaya başlayan yerli ve yabancı misafirler arasında Bodrum’a gelen sinema, televizyon, müzik, tiyatro ve jetsetin önde gelen isimlerine sıkça rastlanır. Gecenin ve müziğin ritmi hızlanmaya, saatler gece yarısını geçmeye başladığında, CATAMARAN’ın teknesi, altından balıkların geçtiği cam dans pistinde sabaha kadar dans etmeye hazır parti insanlarıyla dolar. Farklı konseptlerde dört barı, VIP locaları, özel dans şovları, muhteşem dansçıları ve ünlü DJleri ile eğlence yavaş yavaş denize açılırken, gece iyice ısınır, suyun üzerinde dans başlar.

 



Her yıl New York Times gibi önemli yayınların övgüyle yer verdiği, hakkında belgeseller yapılan CATAMARAN’ın, şimdiye kadar TIESTO, CHUCKIE, YAHEL, MARCO V, ARMIN VAN BUUREN ve DAVID VENDETTA gibi dünya çapında DJ’lerle hayata geçirdiği çılgın partilerin yankıları, dünya müzik piyasasında bir efsane gibi hala devam ediyor. Bu güne kadar Gülşen, Demet Akalın, Hadise, Ziynet Sali, Deniz Seki, Bülent Ersoy, Müslüm Gürses, Oryantal Didem, Asena, Burak Yeter, Rober Hatemo, Tan Taşcı gibi Türk müzik endüstrisinin en popüler sanatçıları da Club Catamaran DJ kabininde veya sahnesinde yer aldı.
Alman Bild Gazetesi’nin “Avrupa’nın en büyük yüzen diskosu” olarak nitelendirdiği CATAMARAN, özel tasarlanmış teknesi, partinin başladığı iskelesi ve sahildeki kulüp binalarıyla birlikte toplam 2500 konuk kapasitesine sahip. Gecenin ilerleyen saatlerinde çılgın eğlenceyi denizin ortasına taşıyan tekne ise 2000 kişi kapasiteli.
CATAMARAN MARINE CLUB aynı zamanda Bodrum’un en iyi gündüz partilerinin adresi. Gün boyunca yarımadanın en güzel koylarını dolaşan CATAMARAN’da deniz, güneş ve müziğin tadını çıkaranlar, günbatımıyla birlikte isterlerse eğlenceyi ertesi sabaha taşıyabiliyor. CATAMARAN ayrıca düğün, nişan, doğum günü gibi özel günlerinde, toplantı ve gündüz partilerinde fark yaratmak isteyenler tarafından da tercih ediliyor.
CATAMARAN açık denizdeyken partiden erken ayrılma zorunluluğunuz olursa veya partiye geç kalmış ve bir an önce deniz üzerindeki çılgın partiye katılmak istiyorsanız, hiç problem değil. Çünkü sabaha kadar 10 dakikada bir servis yapan ücretsiz sürat tekneleri ile CATAMARAN’a dilediğiniz an gidebilir veya dönebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey dünyayı arkanızda bırakmak ve mükemmel parti deneyimi için bu büyülü yolculuğa çıkmak. .



 



CLUB CATAMARAN KİMLİK KARTI
TANIM: AVRUPA’NIN EN BÜYÜK YÜZER DİSKOSU – OPERASYON SÜRESİ: YAZ BOYUNCA HER GECE – KAPI AÇILIŞ SAATİ: 22:00 -TEKNE HAREKET SAATİ: 01:30 -DESTİNASYON: BODRUM AÇIKLARI -DÖNÜŞ SAATİ: 04:30 -BAR SAYISI: 5 -DANS PİSTİ: ŞEFFAF DAYANIKLI CAM -RESIDENT DJ’LER: CANER.C -MÜZİK: R&B, EURO DANCE , TÜRKÇE POP VE DÜNYA HİTLERİ -PARTİLER: SEZON BOYUNCA DÜNYACA ÜNLÜ DJ’LERDEN PERFORMANSLAR -ŞOVLAR: DRAG QUEEN VE DANS ŞOVLARI -ULAŞIM: SAAT 02:00 – 04:00 ARASINDA SÜRAT BOTLARI İLE ÜCRETSİZ ULAŞIM -EKSTRALAR: BODRUM’UN EŞSİZ KOYLARINDA ÖZEL PARTİ ORGANİZASYONLARI .