6 Ekim 2014 Pazartesi

Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla'da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor.Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla'da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor.




Tatil denince aklımıza ilk gelen yerlerden olan Bodrum, Marmaris, Datça gibi bölgelere ev sahipliği yapan Muğla'da gezip görebileceğiniz, eşi benzeri olmayan pek çok güzellik bulunuyor.
Muğla, ülkemizin en popüler ve sevilen tatil bölgelerinden birçoğuna ev sahipliği yapıyor. Binlerce yıllık bir tarihin doğal güzellikler ile iç içe geçtiği, her yaştan gezginin keyif dolu bir gezi yapabileceği Muğla'da gezilecek yerler listemize göz atmadan rotanızı oluşturmayın.

Bodrum: Tatil denince akla gelen ilk yerlerdendir Bodrum. Her yaştan gezginin keyifle tatil yapabileceği bir yer olan Bodrum doğal güzellikleri, tarihi varlıkları, eğlence hayatı ve uzun yaz sezonu ile her yıl hem yurt içinden hem de yurt dışından onbinlerce tatilciyi ağırlıyor. Bodrum Yarımadası'nda gezilecek yerler arasında eşsiz güzellikteki koylar, antik kentler, müzeler ve Bitez, Gümüşlük, Turgutreis, Yalıkavak, Akyarlar, Karaincir gibi Bodrum'un hepsi birbirinden güzel tatil beldeleri yer alıyor.

Marmaris: Muğla'nın bir diğer tatil merkezi de Marmaris. Ülkemizde en çok turist alan bölgelerden biri olan Marmaris'te gezilecek pek çok yer var. Dilerseniz Marmaris Merkez'deki eğlenceli ve hareketli hayatı keşfedebilir, dilerseniz Marmaris'in birbirinden huzurlu ve doğa ile iç içe olan koylarında ve beldelerinde sakin bir tatil yapabilirsiniz. Bozburun, Selimiye, Söğüt, Turunç, Çiftlik, Kumlubük, Kızkumu ve Sedir Adası, Muğla Marmaris'e yolu düşenlerin gezmesini önerdiğimiz yerler arasında.

Datça: İnsanların yaşlanmadığı yer olarak bilinen, şiirlere konu olan, görenleri kendine hayran bırakan ve eşsiz bir güzelliğe sahip olan Datça, Muğla gezilecek yerler listenizde mutlaka olması gereken bir yer. Dünyaca ünlü plajları, tertemiz denizi, bakir doğası ile kaşif ruhlu gezginlerin en sevdiği rotalardan biri Datça. Eski Datça ve Datça Merkez'i gezdikten sonra rotanızı Datça Yarımadası'na çevirebilir ve Ovabükü, Hayıtbükü, Kızılbük ve Palamutbükü gibi bakir koyları gezebilir, Muğla'nın bu cennet köşesini keşfedebilirsiniz.

Fethiye: Muğla denince akla ilk gelen yerlerden bir diğeri de yamaç paraşütü tutkunlarının vazgeçilmez adresi Fethiye. Muğla gezilecek yerler listemizin en keyifli duraklarından biri olan Fethiye özellikle yaz aylarında en çok tercih edilen tatil bölgesi. Ölüdeniz, Tlos Saklıkent, Fethiye Hisarönü, Çalış, Kabak Koyu ve Kelebekler Vadisi Muğla Fethiye'de mutlaka görmenizi tavsiye ettiğimiz yerlerden.

Akyaka Gökova: Mavi tur rotalarının en sevilen duraklarından olan Akyaka Gökova, Muğla'nın bir diğer gezilecek yeri. Şayet aradığınız şey doğa ile iç içe, gürültü ve kalabalıktan uzak bir gezi yapmaksa Akyaka sizin için doğru adres. Ula ilçesine bağlı olan Akyaka Gökova'da mavi ile yeşilin muhteşem dansına tanık olmak için Muğla'da gezilecek yerler listenize burayı mutlaka ekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder